• Over ons

  • luchtfoto-nieuw_verkleind_6

 

Kwaliteit gegarandeerd sinds 1978

Aannemersbedrijf W. Wubs is gevestigd in Onstwedde en heeft meer dan 35 jaar kennis en ervaring in de woning- en utiliteitsbouw.

Samen met onze vakkundige medewerkers leveren wij kwalitatief hoogwaardige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en (dak)renovatie. Deze projecten voeren wij uit voor particulieren, ondernemers in het MKB en de agrarische sector.

Ons bedrijf begeleid de opdrachtgever tijdens het bouwproces en richt zich op een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Hierbij streven wij ernaar om zoveel mogelijk te werken met milieuvriendelijke materialen.

 

Historie

Ons bedrijf werd in 1978 opgericht door Wubbe Wubs. Van eenmansbedrijf groeide het in de jaren daarna uit tot een gerenommeerd regionaal aannemersbedrijf. In 2004 zijn de beide zonen Jacob en Jan Wubs en schoonzoon Wubbe Migchels toegetreden tot de directie. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door Jan en Wubbe. Kenmerkend voor een familiebedrijf valt ook hier de appel niet ver van de boom. Immers, de nazaten zijn ook met het bouwvirus besmet. Daarmee lijkt de toekomst van deze ambitieuze onderneming verzekerd.

 

Zekerheid

Wij zijn in het bezit van de Verklaring Bedrijfstechniek voor het Bouwbedrijf – in de volksmond ‘aannemerspapieren’. Daarmee voldoen wij aan een belangrijke eis van Bouwgarant, waarbij wij zijn aangesloten. Dit biedt onze klanten niet enkel een kwaliteitsgarantie, maar ook de mogelijkheid om de VerBOUWgarantie af te sluiten.

 

Geef mij...

koffie en een intakegesprek!

Afspraak maken

Geef mij...

koffie en een intakegesprek!

Afspraak maken